Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

βάπτιση blog

Κοιτώντας με την αδερφή μου, η οποία σε λίγο καιρό θα κάνει την βάπτιση του παιδιού της, βρήκα μερικά πολύ καλά sites στο internet, που είναι πολύ διαφωτιστικά. Δίνουν πολλές λεπτομέρειες για την οργάνωση της βάπτισης, για τον στολισμό, για τα προσκλητήρια, για τις μπουμπουνιέρες και φυσικά για όλα τα διαδικαστικά.
Σίγουρα, αξίζει να διερευνήσει κάποιος λίγο περισσότερο τα πράγματα που αφορούν την βάφτιση του παιδιού του. Να κοιτάξει για πιο ιδιαίτερες λύσεις σε όλα και όχι μόνο στα βασικά της βάφτισης. Να γίνει η βάπτιση, ότι πιο όμορφο και να αφήσει νότες χαράς και ευτυχίας, όχι μόνο στους γονείς και τον νονό ή την νονά, αλλά και σε όλους τους καλεσμένους της βάπτισης.
Και σίγουρα δεν είναι μόνο η οριστικοποίηση της ημερομηνίας της βάπτισης, αλλά πολύ περισσότερα, όπως ο στολισμός της βάπτισης, η δεξίωση, τα μωρουδιακά ρουχαλάκια και φυσικά οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια.
Όπως για την νύφη και τον γαμπρό, η ημέρα του γάμου τους είναι η πιο ευτυχισμένη και η αρχή μιας νέας ζωής, έτσι και για το μωράκι μας, η βάφτιση είναι ότι πιο γλυκό και σημαδιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου