Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μπομπονιέρες γάμου

Ένα από τα καθιερωμένα και συνηθισμένα διαδικαστικά την οργάνωσης του γάμου μας, κάτι που θα μας απασχολήσει σίγουρα, είναι οι μπομπονιέρες γάμου.
Μπορεί αν μην είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες μας, από τα αρχικά στάδια της οργάνωσης του γάμου μας, αλλά κάποια στιγμή φτάνει και η ώρα που πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα μπομπονιέρες γάμου. Το τι θα διαλέξουμε, εξαρτάται φυσικά από το γούστο μας και από το πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε για μπομπονιέρες. Οι τιμές ξεκινάνε από 50 λεπτά και μπορεί να φτάσουν σε αρκετά ευρώ, ανάλογα με το σχέδιο και το υλικό, που θα είναι κατασκευασμένες οι μπομπονιέρες γάμου.
Ρόλο στο κόστος της μπομπονιέρας, παίζει φυσικά και το κουφέτο που θα περιέχει. Αν δηλαδή θα είναι το απλό κλασικό κουφέτο με το αμύγδαλο, ή τα γεμιστά με σοκολάτα και διάφορες γεύσεις.
Το κόστος φυσικά ανεβαίνει στην δεύτερη περίπτωση, αφού το γεμιστό με σοκολάτα κουφέτο, στοιχίζει πολύ περισσότερο από το απλό.
Μια ιδέα που προτείνω, σχετικά με τις μπομπονιέρες γάμου, είναι να ακολουθούν και αυτές την γενικότερη γραμμή του γάμου μας. Αν δηλαδή ο γάμος μας, έχει για ιδέα την ελιά, θα μπορούσαν και οι μπομπονιέρες να έχουν πάνω τους ένα κομμάτι ελιά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί, αν έχουμε γάμο κοντά σε θάλασσα, ή σε βουνό ή οτιδήποτε θέλουμε να χαρακτηρίζει τον γάμο μας.
Όλα αυτά, είναι κάποιες ιδέες, που θα κάνουν τις μπομπονιέρες γάμου, να είναι εντελώς διαφορετικές από τις περισσότερες και σίγουρα θα δώσουν πρωτοτυπία και μια διαφορετική εικόνα στον Γάμο μας.
Ελπίζω έστω και λίγο, να έδωσα μια μικρή βοήθεια στις ετοιμασίες του γάμου σας, στις ετοιμασίες για το τέλειο, τον γάμο των ονείρων σας. Φυσικά δεν μπορώ να πω ότι καλύψαμε εντελώς το θέμα με τις μπομπονιέρες γάμου, αλλά θα επανέλθουμε σίγουρα.
Καλές προετοιμασίες και τα λέμε σε λίγες ημέρες. Πολλά φιλιά!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου